Ruoka & juoma

Ruoka & juoma

Xaviér

Xaviér ei ole oikea henkilö. Xaviér on käsite ja Lepakon ainutlaatuisen ruokakonseptin nimi. Xaviér rakastaa konstailematonta sekä äärimmäisen laadukkaista ja lähellä kasvatetuista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Xaviér seuraa ruokamaailman trendejä silmä kovana ja poimii sieltä parhaat palat. Xaviér yllättää.

Työpaikkaruokailun kermaa

Xaviérin missio on haastaa totutut toimintatavat ja uudistaa työpaikkaruokailu yksinkertaiseksi, terveelliseksi ja ravitsevaksi – mutta aina elämykselliseksi. Xaviér-ideologiaa toteuttaa käytännön tasolla keittiömestari ja ravintoloitsija Arto Rastas. Hän huolehtii tiimeineen siitä, että lounasravintola Laiturin ja kahvila Rannan antimet sekä kokous-, tapahtuma-ja juhlatarjoilut ovat aina viimeisen päälle.

Ohoi, astu Laiturille

Peräti 450-paikkaisesta lounasravintola Laiturista saat maukkaat aamiaiset, ja lounaat, sekä monipuoliset välipalat. Ravintolasali muuntuu tarvittaessa yritystapahtumien loisteliaaksi pitopaikaksi – oli kyseessä sitten puurojuhlat, rapujuhlat tai gaalaillalliset.

Turha mennä kahville Rantaa kauemmas

40-paikkainen kahvila Ranta on oiva paikka hengähtää ja pitää kahvitauko.

Lepakon ravintola- ja cateringpalvelut

  • Lounasravintola Laituri , 450 asiakaspaikkaa
  • Kahvila Ranta, 40 asiakaspaikkaa
  • Auditorion kattolounge, 60 asiakaspaikkaa
  • Evästila henkilökunnan käyttöön
  • Edustustarjoilu
  • Ravintolasali (900 m2) tapahtumiin ja juhlakäyttöön